skip to Main Content
Les Cremes De Verdures Són Indispensables A La Nostra Dieta!

Les cremes de verdures són indispensables a la nostra dieta!

Arriba el fred i, inevitablement, seguim passant més temps a casa i ens agrada menjar plats calents. Et proposem tres receptes senzilles i molt saludables perquè preparis les teves pròpies cremes de verdures. A més de ser molt saludables, no son plats amb massa calories i t’assegurem que entraràs en calor. Pren nota!

Crema de carabassó

Un clàssic. Saborosa, fàcil de fer i admet múltiples variacions. Tot el que necessitaràs són carabassons, porros, all, patata i formatge.

  • Talla els carabassons en trossos ni molt grans ni molt fins i sense retirar la seva pell.
  • Talla també els porros rebutjant la part més verda. Pela l’all i trosseja’l.
  • Pela també la patata, amb una serà suficient, i parteix-la en trossos no gaire grans.
  • Afegeix tots els ingredients en un got de batedora per a triturar-los. Conserva el líquid de cocció per a poder triar la textura que més t’agradi. Afegeix un o dos formatgets a la mescla i bat.
  • Llest per a consumir. Un consell més? Si prepares molta quantitat, pots repartir-la en recipients i congelar-la per a utilitzar-la quan vulguis.

 

Crema de carabassa

Dolça, rica, nutritiva i molt acolorida. Pocs ingredients i algunes espècies li donen tot el seu sabor. Carabassa, ceba, all, una mica de gingebre, curri, sal i pebre són els elements fonamentals per a aquesta crema.

Com en el cas de la de carabassó, comença per tallar i pelar la carabassa, la ceba i l’all, també l’arrel de gingebre, un pessic més o menys generós de curri, sal i pebre. No abusis de les espècies, recorda que és una crema de carabassa i que ha de ser aquest ingredient el que mani sobre la resta.

Quan els vegetals estiguin bullits, aboca’ls en el got de la batedora i tritura. No rebutgis tot el líquid, ja que et permetrà decidir el gruix de la crema. Fàcil i de sabor intens. Et convencerà!

 

Crema de pastanaga

Una variant més, baixa en calories però amb molt de sabor. És molt fàcil de fer i requereix molt pocs ingredients: pastanagues (amb pell o sense pell), porros, un gra d’all, sal i pebre. Així de fàcil.

  • Talla tots els ingredients i sofregeix-los amb una mica d’oli, si és d’oliva verge extra, li aportaràs més sabor. Afegeix sal i pebre.
  • Aboca aigua o brou. Com et recomanàvem en aquest article, però recorda no abusar del líquid, ja que perdrà la textura de crema.
  • Quan s’hagin cuit els aliments, passa’ls al got de la batedora per a triturar-los.

 

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Back To Top