skip to Main Content
Les Cremes De Verdures Són Indispensables A La Nostra Dieta!

Les cremes de verdures són indispensables a la nostra dieta!

Arriba el fred i, inevitablement, seguim passant més temps a casa i ens agrada menjar plats calents. Et proposem tres receptes senzilles i molt saludables perquè preparis les teves pròpies cremes de verdures. A més de ser molt saludables, no son plats amb massa calories i t’assegurem que entraràs en calor. Pren nota!

Crema de carabassó

Un clàssic. Saborosa, fàcil de fer i admet múltiples variacions. Tot el que necessitaràs són carabassons, porros, all, patata i formatge.

  • Talla els carabassons en trossos ni molt grans ni molt fins i sense retirar la seva pell.
  • Talla també els porros rebutjant la part més verda. Pela l’all i trosseja’l.
  • Pela també la patata, amb una serà suficient, i parteix-la en trossos no gaire grans.
  • Afegeix tots els ingredients en un got de batedora per a triturar-los. Conserva el líquid de cocció per a poder triar la textura que més t’agradi. Afegeix un o dos formatgets a la mescla i bat.
  • Llest per a consumir. Un consell més? Si prepares molta quantitat, pots repartir-la en recipients i congelar-la per a utilitzar-la quan vulguis.

 

Crema de carabassa

Dolça, rica, nutritiva i molt acolorida. Pocs ingredients i algunes espècies li donen tot el seu sabor. Carabassa, ceba, all, una mica de gingebre, curri, sal i pebre són els elements fonamentals per a aquesta crema.

Com en el cas de la de carabassó, comença per tallar i pelar la carabassa, la ceba i l’all, també l’arrel de gingebre, un pessic més o menys generós de curri, sal i pebre. No abusis de les espècies, recorda que és una crema de carabassa i que ha de ser aquest ingredient el que mani sobre la resta.

Quan els vegetals estiguin bullits, aboca’ls en el got de la batedora i tritura. No rebutgis tot el líquid, ja que et permetrà decidir el gruix de la crema. Fàcil i de sabor intens. Et convencerà!

 

Crema de pastanaga

Una variant més, baixa en calories però amb molt de sabor. És molt fàcil de fer i requereix molt pocs ingredients: pastanagues (amb pell o sense pell), porros, un gra d’all, sal i pebre. Així de fàcil.

  • Talla tots els ingredients i sofregeix-los amb una mica d’oli, si és d’oliva verge extra, li aportaràs més sabor. Afegeix sal i pebre.
  • Aboca aigua o brou. Com et recomanàvem en aquest article, però recorda no abusar del líquid, ja que perdrà la textura de crema.
  • Quan s’hagin cuit els aliments, passa’ls al got de la batedora per a triturar-los.

 

Bon profit!

Back To Top