skip to Main Content
Complements Naturals Per A La Circulació Venosa

Complements naturals per a la circulació venosa

Benvinguts de nou al bloc de Farmàcia Guilanyà,

Ja estem a la primavera i a poc a poc arriba l’augment de les temperatures i amb ella els problemes circulatoris.

Si sols patir dolor de cames, les sents pesades i tens molèsties circulatòries quan comença aquesta època no deixis de llegir aquest post.

Hem triat els millors complements naturals que t’ajudaran a millorar la circulació venosa i gràcies a això podràs evitar aquests molests símptomes. Descobreix les 3 plantes que poden ajudar-te aquesta primavera.

Les plantes venotòniques són les que afavoreixen la tornada de la sang i milloren la circulació perifèrica.

Plantes per millorar la circulació venosa

A Farmàcia Guilanyà podràs trobar totes aquestes plantes per separat, també disposem de compostos que contenen diverses d’elles combinades.

Som expertes en fitoteràpia, no et quedis amb cap dubte i consulta sobre com podem ajudar-te.

  • Vinya Vermella – Vitis Vinífera:

Sol utilitzar-se per tractar problemes relacionats amb el sistema circulatori. És una planta que és perfecte per mantenir el bon estat de les venes. S’utilitza en problemes de varius, insuficiència venosa, i flebitis. Existeixen diverses presentacions com a càpsules, comprimits, gotes…

  • Ginkgo Biloba:

Aquesta planta posseeix un efecte vasodilatador arterialment pel qual millora el reg. Les fulles del Ginkgo són riques en flavonoides que augmenten la circulació sanguínia central i perifèrica. Millora la circulació venosa i s’utilitza per tractar varius, insuficiència venosa entre altres malalties.

  • Ruscus Aculetus:

Aquest petit arbust té un paper molt important en la circulació venosa. S’utilitza principalment per al tractament de les varius. Conté ruscogenina i flavonoides que afavoreixen l’acció vasoconstrictora.

Has utilitzat alguna d’aquestes plantes? Explica’ns la teva experiència en els comentaris.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper post!

Back To Top