skip to Main Content
ISABEL ESTORACH VALLDEPEREZ
ISABEL ESTORACH VALLDEPEREZ

Farmacèutica adjunta i especialitzada en homeopatia.

 “M´agrada poder donar solucions complementaries als nostres pacients mitjançant l´ús de l´homeopatia i altres alternatives naturals”

MARIA GALVEZ COSTA
MARIA GALVEZ COSTA

Tècnica d´atenció socio-sanitària i d´intèrpret de llengua de signes.

“El que m´agrada més de la Farmàcia és el contacte amb les persones”

MIREIA ROSA GUILANYÀ FELIU
MIREIA ROSA GUILANYÀ FELIU

Farmacèutica titular i Máster en Atenció farmacèutica Integral

El meu equip i jo estem a la vostra disposició per oferir-vos la millor atenció farmacèutica.

La farmàcia la vaig obrir el dia 22 de juny del 2009, després de més de 12 anys d’experiència com a farmacèutica adjunta en una altra farmàcia.

Els començaments són difícils i més coincidint amb els anys de la crisi econòmica i totes les retallades en salut però crec que el secret per contrarestar totes aquestes dificultats és evolucionar al mateix ritme que la professió.

Obrir la meva pròpia farmàcia, ha estat una gran il·lusió i un gran repte personal i professional que diàriament vaig desenvolupant amb la col·laboració de l ‘equip de la farmàcia i la confiança dels meus pacients i clients als quals vull agrair.

Dia a dia treballarem per millorar i assolir en el possible els màxims objectius de salut de la població., introduint i ampliant els serveis que oferim com són: elaboració de Fórmules Magistrals, assessorament personalitzat amb dietètica, nutrició i homeopatia, seguiment farmacoterapèutic, elaboració de sistemes personalitzats de dosificació i detecció de paràmetres analítics com la glucosa i VIH.

El meu equip i jo estem a la vostra disposició per oferir-vos la millor atenció farmacèutica.

Back To Top