skip to Main Content
Mascaretes Facials Per Aconseguir Una Pell Perfecta!

Mascaretes facials per aconseguir una pell perfecta!

Per cuidar la pell del rostre és fonamental utilitzar mascaretes facials, a més del tònic, el sèrum i la crema. Depenent de les característiques de la teva pell, hauràs de recórrer a un tractament o altre. Avui dia, hi ha moltíssims tipus de mascaretes: exfoliants, calmants, astringents, antiarrugues, efecte lífting… Tot i així, no sempre acabem escollint la que ens està demanant la nostra pell. També n’hi ha de diverses textures: crema, fang i argila, peel-off, vel, efervescent, en pols i efecte sauna. Com saber quina és la que necessites? T’ho expliquem!

En general, totes les màscares tenen una funció en comú: netejar de forma profunda la cara, eliminar les impureses (cèl·lules mortes), hidratar (a partir de principis actius) i il·luminar i purificar (aportant oxigen a la cara).

Les màscares en format crema són les més comunes i les més adients si es té la pell seca, ja que són les que més nutrients aporten. Gràcies als seus principis actius, aporten al rostre un aspecte més sucós i lluminós.

Les mascaretes en format vel, formades a partir de cel·lulosa biològica, són les reines del col·lagen, l’elastina, l’àcid hialurònic, la vitamina C… Últimament estan molt de moda i no és necessari fer una esbandida final per retirar el producte.

Les peel-off, en canvi, estan creades per eliminar les impureses i els punts negres, i les d’argila per a pells greixoses i acne. Aquestes darreres netegen en profunditat i purifiquen el cutis gràcies a la seva astringència. Moltes vegades s’enriqueixen amb essències per calmar i hidratar la pell en profunditat.

Nosaltres recomanem especialment aquestes 3:

Màscara hidratant nocturna 72h

En format crema, aquesta màscara es pot deixar actuar 30 minuts, tota la nit o aplicar durant 3 nits seguides. Quin és l’efecte que vols que provoqui a la teva pell? Si només cal hidratar-la, amb un mínim de 30 minuts i un màxim d’una nit, aconseguiràs el teu propòsit. Ara bé, si busques una manera de recuperar el volum facial, aplica-la cada nit durant 3 dies. Notaràs la diferència segur! Gràcies als components hialurònics i a diversos actius que hidraten la pell, gaudiràs de 72 hores d’hidratació assegurada. Necessites hidratar la teva pell? No t’ho pensis dues vegades!

Màscara d’argila verda i rosa

Des de temps immemorials, l’argila s’ha fet servir per a la pell per les seves nombroses propietats descongestionants, purificants, calmants i fins i tot regenerants. Gràcies al seu alt contingut en minerals com el silici, el magnesi, el zinc, el calci, el coure i el seleni, entre d’altres, les màscares d’argila són, juntament amb les format crema, les número u del mercat. Per què argila verda i rosa? L’argila verda és coneguda per la seva gran capacitat antiinflamatòria, detox i equilibrant i és ideal per a pells greixoses, amb problemes d’acne o excés de sèu, porus negres, etc. La rosa (barreja de blanca i vermella), en canvi, destaca pel seu poder purificant, antioxidant, calmant i regenerador. No ens estranya que siguin de les més populars!

Màscara revitalitzant amb MSM

És perfecta per donar elasticitat i il·luminar la pell, i està concebuda amb el propòsit de desintoxicar-la. A diferència de les que porten pèptids antiarrugues i components antiaging, aquesta es focalitza a nodrir la pell perquè els seus components puguin actuar al 100%. A més d’il·luminar, aportar elasticitat i desintoxicar, gràcies al MSM també revitalitza, regenera les cèl·lules cutànies, hidrata i disminueix els porus. Tot en un!

Amb quina et quedaries tu? Cada pell és diferent i requereix un tractament diferent. T’interessa? Contacta’ns i t’assessorarem! 🙂

Back To Top