skip to Main Content
Necessites Un Plus D’energia? Segueix Llegint!

Necessites un plus d’energia? Segueix llegint!

Benvinguts al nostre blog!

Ara que comença novembre, s’ha canviat l’horari pel d’hivern i comença a fer molt més fred, molts de nosaltres ens sentim amb menys energia i ens costa molt més esforç realitzar les nostres tasques del dia a dia.

És una situació molt comuna en aquestes èpoques de l’any, ja que, per exemple, la progressiva disminució de les hores de sol ens afecta psicològicament. Cada vegada sou més els que ens pregunteu a la farmàcia què podeu fer al respecte, ja que no és gens agradable notar que tenim menys energia de l’habitual sense cap motiu aparent.

Per això, hem pensat que el més convenient és compartir amb vosaltres, també via blog, els nostres consells i recomanacions per tornar a ser els que érem abans.

Necessites un plus d’energia? La naturalesa té la solució

Des de Farmàcia Guilanyà apostem pels laboratoris que tracten els seus productes d’una manera diferenciadora i ètica, sempre respectant el món en el que ens trobem i la naturalesa. Els Laboratoris Arkopharma es caracteritzen per la filosofia de la naturalitat, el respecte pels principis ètics fonamentals i la cerca constant de la més alta qualitat en els seus productes. És per aquest motiu que apostem pels seus productes i posem a l’abast de tots vosaltres els millors productes d’Arkopharma a la nostra farmàcia.

Quins productes d’Arkopharma ajuden a tenir més energia?

La gelea reial, gràcies a les propietats, aporta l’’energia i vitalitat necessària durant períodes de molta feina o època d’estudis. Un consum adequat de gelea reial et prepara al cos per a resistir al fred i millora l’oxigenació cerebral.

La gamma de gelea reial de qualitat prèmium d’Arkopharma és la primera gamma que ofereix Gelea reial de Qualitat Premium gràcies al segell d’Apicultura Responsable.

Certificat per un organisme independent, aquest segell garanteix una gelea reial provinent d’un entorn sense contaminació gràcies a un control regular de la qualitat de l’aire, l’aigua i el sòl en 20 quilòmetres al voltant.

La gelea reial més pura lliure de:

● Conservants

● Ingredients químics

● Parabens

● Colorants

● Alcohol

● Pesticides

Parlem del nostre organisme

Sense cap mena de dubte, si parlem de la baixada de les temperatures hem de parlar obligatòriament també del nostre organisme i les seves defenses. A la naturalesa trobem l’echinacea, reconeguda per ajudar a mantenir les defenses naturals de l’organisme.

S’associa al Própolis, substància resinosa fabricada per les abelles obreres. Arkocàpsulas Echinacea és un complement alimentici especialment dissenyat per a les persones que desitgen reforçar les defenses del seu organisme. Gràcies a la seva experiència i coneixements únics, Arkopharma restitueix el 100% dels principis actius de l’echinacea, que actuen de forma sinèrgica, respectant al màxim el teu organisme.

Irritacions de gola i  encostipats

Amb els canvis bruscs de temperatura produïts especialment per la influència de la calefacció i l’aire condicionat, pel contacte amb persones malaltes o per al·lèrgies, és molt fàcil que el nostre organisme mostri una debilitació major del seu sistema de defenses, implicant l’aparició de constipats, irritacions i mals de coll.

Dins del Laboratori Arkopharma trobem Arkocapsulas Pròpolis, un complement alimentici especialment preparat per a cuidar i protegir el nostre organisme enfront de la influència de virus i dels canvis estacionals, ja que ajudarà al teu cos a millorar la seva protecció natural, estimulant al sistema immunològic en les seves funcions.

Si tens més dubtes sobre quin és el producte que més s’adequa a les teves necessitats, no dubits en apropar-te a la farmàcia. Estarem encantats d’ajudar-te!

Back To Top